dot
Übersicht
Kompakte Ansicht
Suche präzisieren
Markierungen wechseln
Alles markieren
Auswahl löschen
Drucken
 
 
1 Hier klicken, um den Treffer aus der Auswahl zu entfernen   Volltext-Dokument vorhanden
Stanols as a tool to track the origin of microbial contamination of oysters, Crassostrea gigas, in shellfish areas.
Harrault, Loïc; Jardé, Emilie; Jeanneau, Laurent; Petitjean, Patrice
In: GRA - Volume 15
2013
2 Hier klicken, um den Treffer aus der Auswahl zu entfernen   Volltext-Dokument vorhanden
Spatio-temporal variability of the molecular fingerprint of soil dissolved organic matter in a headwater agricultural catchment
Jeanneau, Laurent; Pierson-Wickmann, Anne-Catherine; Jaffrezic, Anne; Lambert, Thibault; Gruau, Gérard
In: GRA - Volume 15
2013
3 Hier klicken, um den Treffer aus der Auswahl zu entfernen   Volltext-Dokument vorhanden
New insights in the use of carbon isotopes as tracers of DOC sources and water pathways in headwater catchments
Lambert, Thibault; Pierson-Wickmann, Anne-Catherine; Gruau, Gérard; Petitjean, Patrice; Thibault, Jean-Noël; Jeanneau, Laurent
In: GRA - Volume 15
2013
4 Hier klicken, um den Treffer aus der Auswahl zu entfernen   Volltext-Dokument vorhanden
Control of the extraction procedures on the response of DOC concentration and composition to soil temperature increase
Lambert, Thibault; Pierson-Wickmann, Anne-Catherine; Gruau, Gérard; Jaffrezic, Anne; Jeanneau, Laurent; Racape, Armelle
In: GRA - Volume 16
2014
5 Hier klicken, um den Treffer aus der Auswahl zu entfernen   Volltext-Dokument vorhanden
Storm dissolved organic matter : surface and sub-surface erosion controls its composition
Denis, Marie; Jeanneau, Laurent; Gruau, Gérard; Petitjean, Patrice; Pierson-Wickmann, Anne-Catherine
In: GRA - Volume 18
2015
6 Hier klicken, um den Treffer aus der Auswahl zu entfernen   Volltext-Dokument vorhanden
Origin of particulate organic matter exported during storm events in a forested headwater catchment.
Jeanneau, Laurent; Rowland, Richard D.; Inamdar, Shreeram P.
In: GRA - Volume 18
2016